Welkom DAFF

Onze collectie wordt nog completer met DAFF

Kleur aan de tafel brengen, in een helder ontwerp, gemaakt van praktisch materiaal – dat was het basisidee van daff-oprichter Carin Benter. De eerste placemats “made in Germany” werden geproduceerd in 2001. Tot op de dag van vandaag staat het gevestigde bedrijf in de tafelaankledingsector voor compromisloze kwaliteit, design, functionaliteit en duurzaamheid en is daarom een ideale aanvulling op de Zwiesel Fortessa Group. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, gemaakt van duurzame en/of veganistische materialen zoals PET-vilt, gerecycled leer en LAV (Leather Alternative Vegan).

Thuis zijn de eisen aan het ontwerp en de kwaliteit van tafeldecoraties bijzonder hoog. daff gebruikt duurzame, innovatieve materialen zoals PET-vilt en gerecycled leer, die stijlvol, praktisch en duurzaam zijn. Ook aan het schoonmaken wordt de nodige aandacht besteed. Producten van gerecycled leer kunnen gemakkelijk worden gereinigd met zeep en water of desinfectiemiddel. PET-vilt kan worden gewassen op 30 °C of worden gereinigd met een stoomreiniger. Het feit dat kwaliteit, design, functionaliteit en duurzaamheid bij daff samenhoren, wordt elke dag bewezen, niet alleen door particuliere gastheren, maar ook in cafés, restaurants en hotels. Het ontwerp van de placemats en onderzetters is gebaseerd op de unieke, duidelijke daff-handtekening en de wens om constant iets nieuws en moois voor uw tafel te creëren. Of het nu rond, ovaal, organisch, vierkant of rechthoekig is – met de verschillende daff-vormen kunt u uw eigen professionele tafeldecoratie creëren.

DAFF versterkt onze collectie

Met de toevoeging van DAFF aan ons assortiment, bevestigt Home & Table nogmaals waarvoor het staat: kwaliteit, duurzaamheid & continuïteit. We zijn tevreden dat de DAFF collectie ons merkenbestand vervolledigd.

In hun persbericht meldt Zwiesel Fortessa Group hetvolgende: “De visie van de Zwiesel Fortessa Group: de wereldmarktleider worden voor de complete tafelaankleding, nadat hun status als wereldmarktleider in kristalglas voor de luxe hotel- en restaurantindustrie voor het zevende jaar op rij werd bevestigd in 2024. Omdat een tafelaankleding tafellinnen omvat, evenals glaswerk, bestek en servies, is de overname van daff de volgende logische stap in de verdere ontwikkeling van het bedrijf.”. 

Lees hier persbericht van Zwiesel Fortessa Group

 PI_Zwiesel Glas takes over daff and expands its portfolio_EN