GemSpoon

Het Genot van Amuses naar een Hoger Niveau

Het Concept

Maak kennis met de GemSpoon – een unieke creatie van Belgische ontwerpers die de manier waarop we amuses ervaren, opnieuw definieert. Ontworpen door het getalenteerde duo Dirk Vrints, interieurarchitect, en Jo Den Haerynck, juweelontwerpster, nodigt de GemSpoon je uit om de volledige ervaring van proeven te beleven. Het verhoogt de visuele, tactiele, aromatische en smaakvolle aspecten van elke hap. 

Home & Table is fier de exclusieve verdeler van dit bijzondere product te zijn. De samenwerking met GemSpoon versterkt alleen maar het DNA van H&T by Meyhui: creatief, innovatief en Belgisch familiaal ondernemerschap. 

Een nieuwe manier van dineren

Het innovatieve ontwerp van de GemSpoon maakt het mogelijk om zowel een drankje als een amuse met één hand vast te houden, waarbij elegantie en functionaliteit worden gecombineerd. De slanke en verfijnde vorm functioneert als een juweel en presenteert elke amuse als een kleurrijke “edelsteen”, waardoor zowel de presentatie als de smaakbeleving worden versterkt. Dit ontwerp vertraagt het moment van proeven, waardoor je de culinaire kunst van de chef volledig kunt waarderen.

Beschikbaarheid en Design

De GemSpoon is vanaf nu verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: RSV mat, RSV blinkend en ABS zwart. Deze varianten bieden veelzijdigheid voor elke setting, van chique diners tot casual bijeenkomsten.

Design van Wereldklasse

De GemSpoon wordt wereldwijd geprezen om zijn avant-gardistische ontwerp en is bekroond met prestigieuze prijzen, waaronder een Bronzen award bij de A-Design Awards, Goud bij de C-Idea Design Awards in de categorie ‘Unexpected Design’ en de I-Luxury Award van 2022-2023. Daarnaast is de GemSpoon genomineerd voor de Innovation Award 2024 op Horeca Expo, wat de innovatieve kracht van dit product nogmaals onderstreept.

Je kunt nu ook jouw stem uitbrengen en helpen om de GemSpoon deze prestigieuze award te laten winnen! Stem hier.

Ontmoet de Ontwerpers

Dirk en Jo begonnen hun creatieve reis op het snijvlak van architectuur en juweelontwerp. Samen hebben ze de GemSpoon ontworpen als uitdrukking van hun gedeelde passie voor innovatief design dat vreugde brengt in alledaagse ervaringen. Dirks expertise in het transformeren van ruimtes en Jo’s talent voor het creëren van verfijnde sieraden komen samen in de GemSpoon, waardoor het een uniek object wordt dat verder gaat dan conventioneel tafelgerei.

Waarom kiezen voor GemSpoon?

De GemSpoon tilt de eetervaring naar een hoger niveau door amuses de aandacht te geven die ze verdienen. Het innovatieve ontwerp stimuleert gasten om met al hun zintuigen te genieten—de visuele presentatie bewonderen, de balans in hun hand voelen en elke geur en smaak ervaren. Het gaat niet alleen om eten; het gaat om genieten van een complete zintuiglijke reis.